banner1
banner2
banner3
  • Profil Perusahaan
  • jalur pangembangan
  • Organisasi
  • Sertifikasi Kualitas
  • Kekuwatan perusahaan
COMPANY PROFILE

PROFIL PERUSAHAAN

Dong Guan Weldo Precision Machining Co., Ltd minangka pabrikan bersertifikat ISO 9001, didegaké ing taun 2008. Situs produksi dununge ing kutha industri-DongGuan sing misuwur ing saindenging jagad. Kita profesional ing layanan mesin NC & CNC lan layanan assemling kanggo bagean OEM lan ODM. Jinis kalebu ngowahi, pabrik, mecah, stamping, mlengkung, welding, casting mati, ngebur lan ngetik. Luwih saka 6, 000 area produksi meter persegi digunakake karo efisiensi output dhuwur kanggo ngasilake komponen sing mumpuni kanggo macem-macem industri kaya ...
ndeleng liyane
development path

jalur pangembangan

Pelanggan kita dununge ing Asia, Amerika Utara lan Eropa, kita setya ngasilake lan penyediaan komponen mesin cnc presisi berkualitas tinggi lan komponen kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Produk kasebut digunakake ing industri medis, industri semikonduktor, industri mesin lan liya-liyane.
ndeleng liyane
Organization

Organisasi

Kita duwe tim rekayasa profesional lan teknisi sing berpengalaman, kanthi tenaga lan semangat, fokus kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi trampil lan produk berkualitas tinggi kanggo dadi mitra sing paling dipercaya.
ndeleng liyane
Quality Certification

Sertifikasi Kualitas

Dongguan Weldo Precision Machining Co., Ltd. minangka produsen sertifikasi ISO 9001.
ndeleng liyane
Company strength

Kekuwatan perusahaan

Dhasar produksi ing tembung kutha industri-Dongguan. Perusahaan kita duwe luwih saka 6.000 meter persegi ruang pabrik, khusus kanggo layanan mesin cnc presisi lan layanan perakitan kanggo bagean OEM lan ODM.
ndeleng liyane
Apa sampeyan pengin menehi pitakon babagan kita?
Kursus apa wae sing bisa mbantu sampeyan nindakake iki!
Klik kanggo manual

faq

Sapa Kita?

Dong Guan Weldo Precision Machining Co., ltd, sing dadi pabrikan khusus ing bagean mesin kanthi manufaktur lan pengalaman desain sing akeh.

Carane tuku

Western Union, Money, Gram, Escrow utawa Paypal T / T, transfer bank. (50% minangka deposit sawise konfirmasi pembayaran, lan 50% minangka saldo sadurunge dikirim.

ProdukProduk pangalembana sing populer

liyane >>
advantagecenter

WartaProduk pangalembana sing populer

liyane >>
news_img

Aksesoris mesin topeng elektromagnetik kopling ...

Karakteristik kinerja lan prinsip kerja kopling elektromagnetik akses ...

ndeleng liyane
banner2-(4)

Fitur lan Prospek Bagian Mesin Precision Proce ...

Industri mesin presisi mesthi dadi intensif tenaga kerja, intensif modal, lan tekno ...

ndeleng liyane
news

Apa bagean sing cocog kanggo mesin presisi

Kita ngerti manawa mesin presisi duwe syarat sing tepat kanggo presisi, mesin presisi duwe ...

ndeleng liyane

Aksesoris mesin topeng elektromagnetik kopling ...

Karakteristik kinerja lan prinsip kerja kopling elektromagnetik aksesoris mesin topeng. Clu elektromagnetik ...

Fitur lan Prospek Bagian Mesin Precision Proce ...

Industri mesin presisi mesthi dadi industri intensif tenaga kerja, intensif modal, lan teknologi. Industri iki duwe ...

Apa bagean sing cocog kanggo mesin presisi

Kita ngerti manawa mesin presisi duwe syarat sing tepat kanggo presisi, mesin presisi duwe kekakuan sing apik, presisi manufaktur sing dhuwur, lan accu ...

Sawise DidolLayanan purna jual kelas siji

  • Kualitas

    Kita wis dadi pemasok manufaktur sing dipercaya ing bidang iki luwih saka 12 taun, kita wis nggawe reputasi tanpa cacat babagan kualitas, layanan pelanggan, lan nggunakake peralatan canggih

  • Layanan instalasi

    nyedhiyakake layanan instalasi kanggo lengkap produk

  • Layanan

    Kita duwe tim rekayasa profesional lan teknisi sing berpengalaman, kanthi tenaga lan semangat, fokus kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi trampil lan produk berkualitas tinggi kanggo dadi mitra sing paling dipercaya.

Ngirim pitakon

Pengin ngerti luwih lengkap?

Kanggo pitakon babagan produk, wenehi e-mail menyang kita lan hubungi kita sajrone 24 jam.

priksaan